© 2014 Thijs IMG_7085

Naar de oostkust

Na een stevige wandeling door naar de oostkust. Babs lag al snel te slapen en gelukkig is de weg dan ook zonder al te veel afslagen. Wel veel bochten, heb m’n Ducati wel een paar keer gemist. We hebben nog geen slaapplek gevonden en rijden dus door tot we moe zijn. Helaas was dit in een dorp/stad waar je nog niet dood gevonden wilt worden. De Lonely Planet heeft het ook over een plek waar niets te beleven is en alleen sugar patato boeren wonen. Op zich is dat natuurlijk niet zo’n probleem maar het zag er allemaal redelijk vergaan uit. Dus toch nog maar even doorknallen. De weg gaat door een groot bos met een boom van 14 meter doorsnee. Toch maar even de auto uit en kijken naar die gevaarte. Inderdaad wel een uitdaging om die met een kettingzaag te lijf te gaan. Na een korte inspectie door naar een goede slaapplaats. Uiteindelijk komen we uit bij een mooi tentje bovenop een berg. Prachtig uitzicht en superaardige lui. Lynn en Alex snappen het wel als ze ons snel de kamer wijzen en daarna een heerlijk koud biertje voorzetten. De buik van Alex verraad dat ie zelf ook wel van een biertje kan genieten. Lynn is ondertussen een heerlijk stukje vlees aan het bereiden en ik krijg ondertussen ongevraagd m’n 2e biertje voorgeschoteld. Halverwege het feestmaal krijg ik van Alex een derde exemplaar met de boodschap “A three engine plane needs three, right?!”.

Daarna heerlijk slapen en ontbijt was al weer net zo geweldig. Cooked breakfast met the work’s. Daar hou ik van.

4 Comments

  1. Laura
    Posted 2 februari 2014 at 10:33 | #

    Waanzinnige boom. Is die echt 14 meter doorsnede of moet het zijn 14 meter omtrek? Celine gaf vanochtend al de opmerking ” Wow, die boom is dikker dan ons huis lang is.”

  2. Mams Paps
    Posted 2 februari 2014 at 11:39 | #

    Wat zijn jullie heerlijk aan het genieten,van al die mooie dingen die jullie zien. En wat een mooie foto’s hebben jullie al geschoten. Geeft ons ook een indruk van de schoonheid van dat land. Ja Bab dan moet je wat eerder shoppen voor een andere broek!! Thijs is kan mij heel goed voorstellen hoe een koud biertje dan kan smaken!! Jullie zijn al lekker op weg richting de Noord kaap. Veel vakantie plezier, en tot het volgende bericht. Mams Paps

  3. Mams Paps
    Posted 2 februari 2014 at 11:39 | #

    Is moet ik zijn

  4. Babs
    Posted 2 februari 2014 at 20:32 | #

    Haha, inderdaad, 14 meter doorsnede. Echt onwijs groot!