© 2014 Thijs P1010228

Eerste dag in het Zuiden

Van de ferry af, snel bagage opgehaald en op naar de auto verhuur. Probeer nog even een upgrade maar dat gaat niet lukken. De witte Toyota Corolla staat al klaar en blijkt een fijn karretje. Even wennen dat de ruitenwisser op de richtingaanwijzer plek zit. Enkele bochten met prachtig weer een schone ruiten verder komen we aan in Havelock. Een liefelijk havenplaatsje, bekend van zijn gekweekte mosselen.

Na een inspectie van zwembad en hotwater pool en de mosselvloot gaan we naar een restaurantje met de veelzeggende naam mossel pot. Na een pannetje onwijs grote mosselen gaan we terug via een toeristische route. Babs probeert nog wat van de Olympics mee te krijgen en ik lig al snel knock-out.

3 Comments

  1. Corrie en GJ
    Posted 12 februari 2014 at 16:12 | #

    Jouw reactie

  2. Corrie en GJ
    Posted 12 februari 2014 at 16:24 | #

    We genieten nog steeds mee. Prachtige verhalen en fantastische foto,s
    Fijn dat jullie het zo geweldig hebben. Leuke mensen ontmoeten, heel veel van de prachtige natuur genieten. Ik geniet op afstand met jullie mee.
    Verder geniet ik van de olympische spelen. De hele dag de TV aan. We hebben al een hele boel plakken. Genieten maar van de dagen welke jullie nog hebben. Liefs Corrie en GJ

  3. Babs
    Posted 13 februari 2014 at 09:28 | #

    Fijn te horen dat je zo geniet van de spelen! Wij moeten het hier praktisch zonder doen…..op Sky wordt alleen maar Rugby getoond soms afgewisseld met een interview met een Kiwi op de spelen die 15e of zo is geworden. Dikke x van ons!